Problem att skriva ut till PDF / Error code 30

Om detta fungerat bra tidigare men slutat fungera så beror det vanligtvis på uppdateringar av Windows 10. För att lösa problemet (Error code -30 displayed when printing to PDF/JPG) så räcker det med att installera om drivrutinen för PDF/JPG. Gör så här:

ProgeCAD 2017

1. Stäng ProgeCAD

2. Eventuellt måste du tillfälligt stänga av ditt antivirus/antispam-program

3. Ladda ned och installera nya drivrutiner här

ProgeCAD 2018, 2019, 2020, 2021

1. Stäng ProgeCAD

2. Eventuellt måste du tillfälligt stänga av ditt antivirus/antispam-program

3. Öppna "ProgeCAD Professional Center" som finns som genväg på ditt skrivbord och bland dina program som du hittar under Windows-knappen längst ned till vänster på skrivbordet

4. Välj Verktyg/ Utility

5. Klicka "PDF/JPG printer" och följ instruktionerna.