Initiering av DLL-fil misslyckas

Det är ett sällsynt problem som kan uppstå på bärbara datorer. Problemet beror dålig strömtillförsel till grafikkortet.

Lösningen på problemet ser du i filmen nedan eller i följande instruktioner:

1. Öppna Kontrollpanelen (Control Panel)
  2. Välj Maskinvara och ljud (All control panel items)
  3. Välj Energialternativ (Power options)
  4. Klicka på Ändra schemainställningar (Change plan settings) för Balanserad (Balanced)
  5. Klicka på Ändra avancerade inställningar (Change advanced power settings)
  6. Skrolla ned och klicka på Energiinställningar (Switchable dynamic graphics)
  7. Klicka på inställningar
  8. Klicka till höger om Batteridrift (On battery) och Nätansluten (Plugged in) och välj Maximal prestanda (Maximize performance) på båda
  9. Klicka Ok
  10. Klart

Detta kan inträffa på bärbara datorer

Denna filmen visar hur du löser problemet.