Hur många datorer kan jag installera på?

En vanlig singellicens av ProgeCAD kan du installera på två datorer, och du använder samma serienummer vid båda installationerna. Observera att en licens gäller för en användare (men med två datorer).

En nätverkslicens kan installeras på alla datorer i ett nätverk. Köper du 1 licens så kan 1 person åt gången använda ProgeCAD. Vill en ytterligare person köra ProgeCAD så får han vänta tills nätverkslicensen blir ledig eller köpa till en licens.

När det gäller iCADMac och olika branschanpassning från CADdirekt och CADprofi så kan de endast installeras på en dator.