Aktivera / registrera ProgeCAD

Du ska INTE aktivera den kostnadsfria prova-på-licensen. Det är endast när du köpt programmet som du ska aktivera det med hjälp av ett serienummer.

Du får upp en ruta när du startar ProgeCAD där det står Prova ProgeCAD / Köp nu / Aktivera (Try / Buy / Activate).

Om du ska testa ProgeCAD i 30 dagar så väljer du det gröna alternativet, Prova ProgeCAD.

Om du har köpt ProgeCAD ska du välja det blåa alternativet, Aktivera (Activate) och följa instruktionerna nedan.

För att kunna aktivera ProgeCAD så behöver du ett serienumret som du hittar du i ett mail från oss. Det ser ut ungefär som på bilden ovan. Observera att mailet med serienummer är väldigt likt ordererkännandet och det kan därför lätt missas.

Här kopierar du in serienumret och klickar på Nästa och följer instruktionerna.