Vad skiljer vanlig licens från nätverkslicens?

Vanlig licens (singellicens) är en licens för en användare. När det gäller ProgeCAD kan licensen installeras på två dator, tex hemdator och jobbdator.

Nätverkslicens innebär att ni kan installera ProgeCAD på hur många datorer som helst i ert nätverk. Köper ni 1 licens så kan 1 person åt gången använda ProgeCAD. Köper ni 2 licenser så kan 2 personer samtidigt köra ProgeCAD, osv. Är alla licenserna upptagna så ni får vänta till en licens blir ledig eller köpa till fler licenser.