Datorkrav för ProgeCAD

Operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller Windows 11. Stöd enbart för 64 bit-processor. Observera att installation på virtuella maskiner inte är certiferat.

Processor / CPU / klockfrekvens: 2,2 GHz eller snabbare. 2,5 GHz rekommenderas. 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) processor.

Arbetsminne / RAM: Minimum 4 GB, 8 GB rekommenderas.

Hårddisk: 4 GB ledigt utrymme.

Grafikkort / video card: För optimal prestanda så rekommenderas datorer med dedikerat grafikkort, tex Nvidia eller AMD. För 3D-ritande och rendering rekommenderas Nvidia GeForce.