Ska jag välja svensk eller engelsk licens?

Har du jobbat med något annat CAD-program på engelska tidigare så kan det vara en god ide att fortsätta med engelska eftersom termerna är lika och du slipper lära om.

Har du inte jobbat med CAD förut så rekommendera vi starkt den svenska versionen. Det går betydligt snabbare att förstå och lära sig nya saker på sitt eget modersmål.

Det finns inga skillnader mellan svensk och engelsk version förutom språket, alla funktioner, medföljande symboler mm är exakt lika i båda programmen.