Associera DWG-ritningar till ProgeCAD

Du ska kunna klicka på en DWG-ritning och då få ProgeCAD att starta upp med den ritningen. Om det inte fungerar som det ska kan du åtgärda det på följande sätt.

• Gå till den mapp på datorn där du har dina DWG-ritningar
  • Högerklicka på en ritning
  • Välj "Öppna med" och sedan "Standardprogram"
  • Välj ProgeCAD

Om det skulle vara så att du inte hittar ProgeCAD i listan så bläddra till "C:\Program Files\PSOFT\progeCAD 2020 Professional ENG" och välj filen PCAD.EXE. Se till att markera att alltid använda ProgeCAD för den filtypen